Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Renovació de la superfície i els jocs infantils de la plaça de les Moreres

Renovació de la superfície i els jocs infantils de la plaça de les Moreres

Aquesta és la darrera obra de l’actuació global de millora de l’entrada sud de la Seu d’Urgell, que dóna accés al Barri de Santa Magdalena
Obres a la plaça de les Moreres (Foto: Ajuntament de la Seu)
12/03/2019 14:40

Les obres de renovació de la superfície de la plaça de les Moreres, amb un nou cautxú a la zona de jocs infantils, i la instal·lació de jocs per als infants, s'enllestiran aquesta setmana. Es tracta de la darrera actuació prevista per l'Ajuntament de la Seu en aquesta zona de la ciutat, on es culmina l'arranjament global de l’accés al barri de Santa Magdalena.

El tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jesús Fierro, explica que "la millora ha dignificat l'espai". El consistori urgellenc ha arranjat els darrers mesos la plaça i hi ha construït una rotonda. Els treballs també han inclòs la instal·lació de bancs per seure i una nova il·luminació, així com la construcció d'una nova vorera al carrer de Ribera d’Urgellet, on s'han tapat el escocells dels arbres. Fierro remarca que la intervenció que ara finalitza a la plaça de les Moreres té la voluntat que aquest punt de la Seu quedi ben endreçat "de forma definitiva".

Cal recordar que abans de realitzar totes aquestes obres ja es va asfaltar el camí de la Palanca, amb la ubicació d’un pas de vianants a la sortida del pati de l’Institut Joan Brudieu, l’enrajolament de la vorera nord i la construcció d’una llosa de formigó a la vorera sud d’aquesta mateixa via. “Ara els vianants hi poden caminar amb comoditat i seguretat", manifesta Fierro. La millora també ha beneficiat l'accés a l’escola Albert Vives.

Mostrar formulari de contacte