Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Continuen obertes les inscripcions per participar a la versió virtual de la 13a Sant Silvestre La Seu-Memorial Marc Peña Turet

Continuen obertes les inscripcions per participar a la versió virtual de la 13a Sant Silvestre La Seu-Memorial Marc Peña Turet

El repartiment de samarretes i barrets es fa al Palau d'Esports fins al 31 de desembre. També s'ofereix l'opció de col·laborar en una panera solidària i prendre part en el sorteig d'un vol en parapent

13a Sant Silvestre La Seu - Memorial Marc Peña Turet
13a Sant Silvestre La Seu - Memorial Marc Peña Turet
29/12/2021 12:20

Continua oberta la possibilitat de participar en la versió virtual i solidària de la 13a Sant Silvestre La Seu-Memorial Marc Peña Turet, que no es podrà celebrar de forma presencial aquest 31 de desembre vinent, a causa de la situació sanitària actual. L'organització proposa que cada participant recorri els 3,6 km de la cursa quan vulgui, ja sigui sol o acompanyat. La prova és totalment gratuïta, si bé per fer-hi constar la participació cal igualment inscripció prèvia, que es pot formalitzar fins al 31 de desembre a la pàgina web www.santsilvestre.com.

Cal destacar que enguany, com a novetat i per seguir consolidant la cursa, s'ha dissenyat una samarreta commemorativa, que pot demanar-se en el moment d'inscriure's, amb un barret com a opció alternativa. Els obsequis són totalment gratuïts, gràcies a la col·laboració d'un gran nombre d'empreses, entitats i institucions locals.

Encara que no es faci la Sant Silvestre presencial, hi ha igualment en marxa la recollida de samarretes o barrets, que es fa al Palau d'Esports des d'aquest dimarts i fins al divendres, 31 de desembre, de les 10 del matí a les 2 del migdia i de les 5 a les 8 de la tarda (el dia 31, només en horari de matí). De fet, aquests elements també serviran per a la cursa, que es vol dur a terme tan aviat com la situació sanitària ho permeti.

Sorteig d'un vol en parapent

D'altra banda, i per tal de seguir mantenint viu l'esperit de la jornada, des de l'organització es proposa als corredors seguir fent el recorregut al llarg dels propers dies. Així, cada persona que decideixi participar en aquest format virtual entrarà en el sorteig d'un vol en parapent. Per prendre-hi part, a més d'estar inscrits a la prova, els interessats hauran de fer-se una fotografia amb la samarreta o el barret de la Sant Silvestre, des d'on es vulgui, i penjar-la a les xarxes socials de Facebook o Instagram, tot etiquetant el compte de la Sant Silvestre La Seu. En cas de penjar una fotografia amb més d'un participant, es demana incloure tots els noms de les persones que surten a la imatge per apuntar-los al concurs.

Per arribar a com més població millor, i que tothom hi pugui participar, les fotografies també es podran enviar al correu indicant els noms de les persones de la fotografia que es vol que entrin en el sorteig. El termini finalitza el 9 de gener, i el guanyador s'anunciarà durant la setmana següent.

Col·laboració solidària

Finalment, la bona rebuda que va tenir la panera solidària en les edicions anteriors, adreçada a la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que ajuda a infants i joves malalts de càncer o amb altres malalties greus, ha incentivat l'organització a continuar un any més amb aquesta vessant solidària. Així, tothom qui ho vulgui, també podrà adquirir un tiquet de dos euros per entrar en el sorteig d'una panera durant els dies de recollida de samarretes o barrets.

Mostrar formulari de contacte