Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reservades gairebé el 65 per cent de les entrades per veure el Cirque du Soleil a Andorra

Reservades gairebé el 65 per cent de les entrades per veure el Cirque du Soleil a Andorra

30/05/2013 10:22

El 64% de les entrades disponibles per veure les 10 representacions de l’espectacle Scalada del Cirque du Soleil ja estan reservades. La venda i reserva funciona a bon ritme i el 3 de juny es podran tornar a fer les reserves a través del web www.visitandorra.com.

El ministre de Turisme i Medi Ambient d'Andorra, Francesc Camp, ha comparegut en roda de premsa posterior al Consell de Ministres per recordar que l’objectiu d’organitzar aquest esdeveniment al país és augmentar el nombre de turistes que visiten el Principat i, per tant, fer créixer el número de pernoctacions durant el mes de juliol.

En total, ja hi ha reservades 32.041 entrades per veure el Cirque du Soleil. La resta de les entrades es posaran a la venda la setmana que ve. Així, s’obre un nou període perquè es puguin obtenir tant entrades de peu com assegudes.

Bon ritme de reserves

De les 35.000 entrades de peu, 11.000 són per a andorrans i residents i 25.000 per a visitants. Partint d’aquesta premissa, a data d’avui ja s’han reservat entrades de peu per part de 5.000 andorrans o residents i de 14.711 visitants, és a dir en total un 56% del aforament. Del total de les reserves de peu, un 59,3% són espanyols i un 11,4% són francesos.

Destacar també que un 27,8% d’aquestes entrades han estat reservades per andorrans. El perfil de les persones que han reservat una entrada gratuïta son sobretot parelles i també famílies amb dos fills que provenen principalment de Catalunya i del Sud de França.

Pel que fa a les entrades assegudes (de pagament), 12.330 ja estan compromeses, un 77% de l’aforament. Aquestes han estat adquirides per allotjaments turístics, comerços i touroperadors russos que les oferiran als seus clients a través de paquets turístics o accions de promoció en el cas dels comerços.

Tríptics informatius

El nou període de distribució d’entrades a partir del 3 de juny s’ha fet coincidir amb l’inici de la campanya de comunicació de l’oferta d’estiu als mercats espanyol i francès. Atès que l’espectacle Scalada hi té una presència notòria, s’espera que es generi un elevat volum de demandes.

Camp ha recordat que s’han editat 100.000 tríptics informatius que es repartiran en els establiments del país per informar de l’espectacle, amb dades sobre les representacions previstes i també consells a tenir en compte durant les funcions.

Mostrar formulari de contacte