Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Responsables d’oficines de turisme de l’Alt Urgell es reuneixen per tractar les accions de futur

Responsables d’oficines de turisme de l’Alt Urgell es reuneixen per tractar les accions de futur

S'ha parlat de qüestions com el programa Camina Pirineus, l'ecoturisme i la senyalització de rutes del Centre BTT. Aquestes trobades es fan de manera periòdica per poder oferir un servei al visitant amb els màxims estàndards de qualitat

Reunió de tècnics de turisme de l'Alt Urgell (CC Alt Urgell)
Reunió de tècnics de turisme de l'Alt Urgell (CC Alt Urgell)
01/07/2020 18:15

Tècnics i representants institucionals de la Xarxa d’Oficines de Turisme de l’Alt Urgell s’han reunit aquest dimecres al Consell Comarcal per abordar diversos temes de gestió i coordinació al conjunt del territori. Aquestes trobades es duen a terme periòdicament amb l’objectiu de mantenir un esperit de treball conjunt i un suport mutu entre les diverses oficines per oferir un servei d’atenció als visitants amb els màxims estàndards de qualitat.

Per part de Turisme del Consell Comarcal s’ha informat de l’estat en què es troben actualment les actuacions del programa FEDER Camina Pirineus, la principal aposta d’ecoturisme a l’Alt Urgell. També s’ha parlat de les accions de senyalització que porta a terme el Centre BTT La Seu-Alt Urgell pel que fa a les rutes pel Parc Natural del Cadí-Moixeró, juntament amb l’actualització del wikiloc i les previsions de cara al futur més immediat.

D’altra banda, s’ha fet la presentació als representants de les oficines de turisme del programa de rutes guiades i acompanyades per a aquest 2020, amb les corresponents mesures de seguretat sanitària. Quant al nou material de promoció per a aquest any, s’ha parlat del llistat d’allotjaments i restaurants. Pel que fa a les propostes per a l’any 2021, s’ha exposat el projecte de promoció del cicloturisme a l’Alt Urgell. La reunió ha conclòs amb la presentació de les novetats que ofereixen les diferents oficines de la xarxa.

Mostrar formulari de contacte