Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Restablerta la cobertura de mòbil a Arsèguel i Cava

Restablerta la cobertura de mòbil a Arsèguel i Cava

Aquest començament de setmana els veïns han tingut problemes de recepció La incidència en els repetidors podria tenir l'origen en la forta ventada de diumenge passat

Arsèguel (Foto: Ignasi Cervera)
Arsèguel (Foto: Ignasi Cervera)
29/01/2015 18:38

Els municipis d'Arsèguel i Cava han recuperat durant les darreres hores la normalitat pel que fa a la cobertura de telefonia mòbil. L'accés a aquest servei bàsic ha estat limitat durant aquest començament de setmana per problemes de recepció, probablement causats pels forts cops de vent de diumenge passat.

Alguns veïns van denunciar dilluns passat que tornaven a tenir dificultats per a l'ús del mòbil. No obstant això, la situació havia quedat pràcticament solucionada aquest dimecres, segons ha explicat a RàdioSeu l'alcalde d'Arsèguel, Antoni Casanovas. Des del municipi baridà assenyalen que en anteriors episodis de mal temps ja s'han trobat en situacions semblants i que aquesta incidència hauria pogut ser causada pels estralls de la ventada. La cobertura d'Arsèguel i Cava depèn en part d'un repetidor situat a la Seu.

Des del municipi valoren positivament que s'hagi tornat a la normalitat i esperen que les noves ventades anunciades per a les properes hores no es tradueixin en nous problemes per trucar des del mòbil.

Mostrar formulari de contacte