Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Restriccions de trànsit a la C-16 entre Guardiola i Berga durant cinc mesos, per obres als túnels

Restriccions de trànsit a la C-16 entre Guardiola i Berga durant cinc mesos, per obres als túnels

24/05/2010 16:14

Els conductors que hagin de passar per la carretera C-16 es trobaran a partir d'aquest dimarts amb restriccions de trànsit entre Guardiola de Berguedà i Berga, per obres de reforma a tres dels cinc túnels que hi ha en aquest tram.

En el cas del túnel de Berga, des de l’inici de l’obra fins a finals de juny, es tancarà el túnel en ambdós sentits i els vehicles es desviaran per un itinerari alternatiu per l’accés nord de Berga. Al llarg de l'estiu, el túnel seguirà parcialment tancat i s'hi podrà circular en sentit nord.

Pel que fa al túnel de Cercs, des de l’inici de l’obra fins a mitjan juliol es tancarà al trànsit en ambdós sentits i els vehicles es desviaran per la C-1411z. Des de mitjan juliol fins a finals d’octubre, el tall serà parcial i podran passar-hi per dins els cotxes que vagin en sentit sud.

Finalment, al túnel de Castell de Guardiola també hi haurà un tancament total fins a final de juny. Mentresant, es donarà pas alternatiu per la carretera antiga mitjançant semàfors. Des de finals de juny fins a finals d’agost, els cotxes en sentit sud passaran per l’interior del túnel i els de sentit nord, per l’itinerari alternatiu.

Aquestes obres, que tindran una durada prevista de cinc mesos, comportaran una sèrie de restriccions de trànsit de la C-16 durant els dies feiners, tot i que els divendres s'aixecaran les limitacions a partir de les 3 de la tarda.

Els treballs són entre els quilòmetres 98 i 112 de l'Eix del Llobregat i seran executats pel Departament de Política Territorial i Obres Públiques, tindran l’objectiu de rehabilitar els túnels de Berga, Cercs i el Castell de Guardiola. Inclouran tasques de sanejament de les voltes, reforç dels sosteniments, renovació del ferm, senyalització i sistemes de drenatge, així com d’altres elements de seguretat viària.

Mostrar formulari de contacte