Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Restriccions de trànsit per la beatificació d'Anna Maria Janer

Restriccions de trànsit per la beatificació d'Anna Maria Janer

Durant tot dissabte es tallarà la plaça dels Oms i l'aparcament Doctor Peiró, on no es podrà estacionar Les parades del mercat es desplacen a l'inici del carrer Major i es recomana als veïns que es desplacin a peu

Catedral de la Seu
Catedral de la Seu
05/10/2011 16:44

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha previst per aquest dissabte un seguit de restriccions de trànsit pels actes de beatificació de la mare Anna Maria Janer. Així, les parades del mercat setmanal s'ubicaran a partir de l'inici del carrer Major amb l'objectiu de deixar lliure tota la plaça dels Oms, on hi haurà els accessos a la Catedral de Santa Maria.

Quant al trànsit de vehicles, es tallarà la circulació a la plaça dels Oms, el camí Clos i l'aparcament Doctor Peiró dissabte mateix de les 8 del matí a les 8 del vespre. A més a més, durant tota la jornada, de les 6 del matí a les 8 del vespre, no es podrà aparcar a Doctor Peiró.

La Policia Municipal recomana als veïns que vagin al mercat que es desplacin a peu. Pel que fa a l'aparcament, caldrà fer ús de la zona blava o bé estacionar a l'àrea de l'Horta del Valira.

Mostrar formulari de contacte