Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Retorn provisional de la mascareta a les aules d'Andorra

Retorn provisional de la mascareta a les aules d'Andorra

Les autoritats sanitàries han determinat aquesta mesura a causa d'un repunt dels casos de COVID-19
Mascareta
05/11/2021 18:15

El Govern d'Andorra ha informat aquest divendres que a partir del 8 de novembre, coincidint amb el retorn de les vacances escolars, els alumnes des del tercer curs de primera ensenyança o cursos equivalents, inclosos també els estudiants de batxillerat, formació professional i universitaris, hauran de fer ús de la mascareta a les aules. Les autoritats sanitàries han determinat aquesta mesura de manera provisional, "per un principi de prudència i vist el repunt de casos de COVID-19 dels últims dies".

El pròxim dilluns, els centres escolars reprendran els cribratges habituals. Així, es revisarà aquesta mesura setmanalment atenent a l'evolució sanitària i amb la voluntat de normalitzar al màxim la vida a les aules tan bon punt sigui possible.

El decret del passat 13 d'octubre de 2021 aprovat pel Govern va permetre una flexibilització de les mesures excepcionals que s'aplicaven en els centres escolars, especialment pel que fa a l'ús de la mascareta. Tanmateix, aquest text preveu que aquesta mesura pugui ser reversible temporalment en cas que sigui necessària per a la situació epidemiològica.

Mostrar formulari de contacte