Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reunió de la comunitat de propietaris de la nova promoció Setúria, a l'Horta del Valira

Reunió de la comunitat de propietaris de la nova promoció Setúria, a l'Horta del Valira

L'acte es durà a terme aquest divendres a les 19.30 hores a la Sala de la Immaculada En la trobada es tractaran temes com la planificació de l'obra, el cost de la promoció o la qualitat de la construcció, entre d'altres

Promoció Setúria
Promoció Setúria
14/10/2011 09:59

Aquest divendres, 14 d’octubre, a les 19.30 hores, se celebrarà la primera reunió de comunitat dels socis adjudicataris de la nova promoció Setúria d’habitatges amb protecció oficial de règim general. L’acte es durà a terme a la Sala de la Immaculada (al carrer del Carme, 9).

En la reunió es tractaran temes com la planificació de l’obra, el cost de la promoció i de cada habitatge. També es farà referència a les garanties i els avals durant el desenvolupament dels treballs, les qualitats i acabats de la construcció, així com els serveis. Per altra banda, durant la reunió s'escollirà els representants dels socis que configuraran l'anomenat 'Consell de Fase'.

La nova promoció consta de 40 habitatges d’entre 62 i 80 m2 amb pàrquing i traster. Segons els promotors, "els pisos compten amb acabats de qualitat i marques de primer nivell, com Roca o Balay". Es pot visitar l’exposició d’acabats a les oficines de Salas a la Seu d’Urgell, al carrer Sant Ot, 13.

Els 40 habitatges d’adjudicació tenen 3 dormitoris, a excepció de 6 que són de 2 dormitoris. A més, tenen unes àmplies vistes a Castellciutat i a la Serra del Cadí. Els habitatges gaudeixen de preus protegits i d’ajuts als préstec hipotecari.

Aquesta promoció neix de la iniciativa de la cooperativa Nostrallar, la voluntat social de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i de l’Incasòl, i serà gestionada per Salas Serveis Immobiliaris, entitat amb més de 20 anys d’experiència en comunitat de propietaris.

Mostrar formulari de contacte