Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reunió de Jordi Fàbrega amb Carles Puigdemont a Waterloo

Reunió de Jordi Fàbrega amb Carles Puigdemont a Waterloo

El candidat de Junts per la Seu a l'alcaldia urgellenca l'ha visitat a Bèlgica acompanyat per Albert Batalla. Ambdós li han presentat les idees claus del seu projecte polític de cara a les eleccions municipals

Reunió de Jordi Fàbrega i Albert Batalla amb Carles Puigdemont (Foto: Junts per la Seu)
Reunió de Jordi Fàbrega i Albert Batalla amb Carles Puigdemont (Foto: Junts per la Seu)
12/11/2018 17:40

El candidat de Junts per la Seu a l'alcaldia de la capital de l'Alt Urgell, Jordi Fàbrega, s'ha reunit aquest dissabte, 10 de novembre, acompanyat per l’actual alcalde urgellenc, Albert Batalla, amb el 130è president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, a Waterloo. Fàbrega i Batalla li han presentat les idees claus de la candidatura de Junts per la Seu, un projecte del qual n'han destacat “el caràcter transversal i incloent, en què diferents sensibilitats treballaran per seguir millorant la ciutat i la seva qualitat de vida en benefici de tots els urgellencs i urgellenques”.

Carles Puigdemont ha subratllat la importància del que ha aconseguit la Seu en els darrers anys “com a referent del Pirineu i de compromís amb el país”, i ha encoratjat Fàbrega i Batalla “a seguir treballant per seguir adaptant-se als nous temps, fent confluir la qualitat de vida que l’entorn de l’Alt Urgell ofereix amb les tecnologies de la informació i la comunicació que connecten el món”. En aquest sentit, Jordi Fàbrega ha manifestat l’objectiu d’aconseguir que la capital alturgellenca sigui un referent en qualitat de vida "per poder retenir el talent i atreure’n de forani; al mateix temps que es materialitza l’adaptació a nous mercats de treball, aconseguint generar oportunitats laborals per a tothom".

L’actual alcalde i l’alcaldable de Junts per la Seu han aprofitat la visita a Bèlgica per reunir-se també amb els consellers de Cultura i de Salut cessats pel 155, Lluís Puig i Toni Comín. Amb ambdós han comentat diferents temes dels seus respectius àmbits que afecten la ciutat i el país.

En aquest conjunt de trobades s'ha ressaltat "la injustícia i l’anormalitat democràtica que suposa tenir part del Govern de Catalunya a la presó o bé a l’exili" i Fàbrega s'ha compromès a fer que la Seu d’Urgell continuï essent un referent "en la defensa dels drets democràtics del país i la denúncia de les injustícies polítiques".

Mostrar formulari de contacte