Reunió del sector làctic a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell
En la trobada s'ha abordat els seus reptes de futur i les mesures per afrontar-los. També s'ha parlat de la possibilitat de crear un centre de recerca i desenvolupament de la llet i el formatge a la capital de l'Alt Urgell
L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha acollit aquest dimecres una reunió del sector làctic, presidida per l’alcalde urgellenc, Francesc Viaplana, juntament amb la tinent d’alcalde de Desenvolupament Local i Ocupació, Mireia Font.
Segons ha informat el consistori urgellenc, en la trobada s’ha posat en comú el treball fet per part de la taula tècnica del sector de la llet, creada fa un parell d’anys pel Consell Comarcal de l’Alt Urgell amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu. A més a més, s’han abordat els reptes de futur, així com les mesures per afrontar-los, amb la possibilitat de desenvolupar un centre de recerca i desenvolupament de la llet i el formatge a la capital alturgellenca.
A la reunió també hi han pres part representants de la Cooperativa Cadí i la Cooperativa Pirenaica, i membres dels grups municipals. Així mateix, hi han estat presents la vicepresidenta del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Josefina Lladós; el secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Carmel Mòdol; el director general d’Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia, Joan Gòdia, i la coordinadora Territorial a l'Alt Pirineu i l'Aran del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Núria Fontanet.