Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reunió d'Integra Pirineus amb l'alumnat dels Itineraris Formatius Especials

Reunió d'Integra Pirineus amb l'alumnat dels Itineraris Formatius Especials

La fundació urgellenca els ha exposat les possibilitats d'integració laboral que ofereixen des del seu Centre Especial de Treball. Aquest espai vol assegurar un lloc de feina remunerat per a persones amb necessitats educatives específiques

Reunió d'Integra Pirineus amb l'alumnat dels Itineraris Formatius Especials
Reunió d'Integra Pirineus amb l'alumnat dels Itineraris Formatius Especials
11/05/2022 11:40

Treballadors de la Fundació Integra Pirineus s'han reunit a la Seu d'Urgell amb l'alumnat que cursa els Itineraris Formatius Específics (IFE), per tal d'exposar-los les possibilitats d'integració laboral que s'ofereixen des del Centre Especial de Treball (CET) que l'empresa urgellenca té al municipi.

Els alumnes dels IFE, amb necessitats educatives especials associades a una discapacitat intel·lectual lleu o moderada, valoren diferents possibilitats per seguir la formació professional ordinària i aconseguir, mitjançant la feina, la plena inclusió social. En aquesta línia, des d'Integra Pirineus els han parlat de la tasca que desenvolupa l'entitat al territori, especialment la que es duu a terme a través del Centre Especial de Treball. Aquest espai que té com a objectiu principal "realitzar un treball productiu amb la finalitat d'assegurar un lloc de feina remunerat".

L'alumnat de l'IFE i els empleats d'Integra Pirineus han pogut compartir reflexions i inquietuds, tot valorant diverses línies d'actuació i itineraris. La reunió s'ha dut a terme al Centre Tecnològic de l'Alt Pirineu (CETAP), al complex de Les Monges.

Mostrar formulari de contacte