Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Reunió informativa sobre el projecte d’acompanyament educatiu per al nou curs escolar

Reunió informativa sobre el projecte d’acompanyament educatiu per al nou curs escolar

La trobada es farà dilluns que ve, 23 de setembre, al CETAP de la Seu. L'objectiu és sumar voluntaris per ajudar a tasques de reforç escolar als alumnes de primària i secundària
Acompanyament educatiu
19/09/2019 14:54

Dilluns que ve, 23 de setembre, a les cinc de la tarda, tindrà lloc una reunió informativa per explicar el projecte 'Acompanyament educatiu' que impulsa Càritas d'Urgell, La Seu Solidària, l'Ajuntament de la Seu, els Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Ensenyament dins del Pla Educatiu d'Entorn, l'Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell.  

La trobada, que es farà al CETAP-Telecentre de la Seu d’Urgell, també tindrà com a objectiu trobar persones interessades en fer de forma voluntària realitzar tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu a alumnes d’educació primària i secundària dels diferents centres de la Seu.

Al llarg del mes d'octubre se seleccionaran els voluntaris, s'organitzaran els grups i es farà una formació sobre les seves tasques. El reforç escolar i l'acompanyament educatiu es durà a terme de l'octubre de 2019 al maig de 2020.

L'objectiu del projecte 'Acompanyament educatiu' és afavorir l'èxit educatiu de tot l'alumnat, i alhora vetllar per la igualtat d'oportunitats de tots els nens i nenes. Aquest és el setè curs escolar que es tirar endavant aquest projecte, que compta amb bona valoració tant per part de les famílies dels alumnes com dels centres educatius i les entitats organitzadores.

Mostrar formulari de contacte