Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Rosa Amorós ofereix un cicle de conferències al Pallars Jussà sobre "l'asfíxia econòmica" de Catalunya

Rosa Amorós ofereix un cicle de conferències al Pallars Jussà sobre "l'asfíxia econòmica" de Catalunya

29/05/2013 12:17

Dins del marc nacional català, Esquerra Republicana de Catalunya està duent a terme un cicle de conferències i d'actes arreu del país per explicar la situació en la que es troba el govern de Catalunya, l'asfíxia econòmica que pateix el país i els diferents escenaris que hi ha per arribar al dret a decidir del poble català l'any 2014.

ERC del Pallars Jussà i ERC del Pirineu estaran presents en parades al mercat de Tremp i al mercat de la Pobla de Segur on es donarà informació sobre les retallades que obliga a fer el govern espanyol i les opcions possibles per esdevenir un país independent. També hi haurà estelades, cava independent i samarretes.

A més, es realitzaran dues xerrades que tindran lloc aquest dijous, 30 de maig, a les 20 h al CIAC de Salàs de Pallars, i aquest divendres, 31 de maig, a les 20 h al Centre Cívic Tarraqueton. El públic assistent tindrà l'oportunitat d'escoltar, preguntar i conversar amb la diputada isonenca d'ERC al Parlament de Catalunya, Rosa Amorós.

Esquerra del Pallars Jussà pretén amb aquests actes que la gent del territori pugui estar informada del que està succeint i, sobretot, conscienciar els pallaresos que "entre tots i totes podem aconseguir allò que ens proposem, essent molt important que en el procés de canvi que s'està preparant s'hi sentin representats el màxim de catalans i catalanes".

Mostrar formulari de contacte