Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Rosa Fàbrega, nova alcaldessa de les Valls d'Aguilar

Rosa Fàbrega, nova alcaldessa de les Valls d'Aguilar

La regidora és escollida amb els tres vots d'Aideva i el de CiU El ple reflecteix novament la divisió entre govern i oposició municipal

Noves de Segre
Noves de Segre
11/04/2012 11:33

Rosa Fàbrega (Aideva) ha estat escollida nova alcaldessa de les Valls d'Aguilar. El ple extraordinari celebrat aquest dimarts ha acordat l'elecció de la fins ara tinent d'alcalde, després de la dimissió de Joan Guàrdia per motius personals i de salut.

Fàbrega ha estat investida amb els tres vots del seu grup i el del regidor de CiU, Jesús Bentanachs. Els tres electes del PSC-Progrés van votar per la seva portaveu, Dolors Vidal.

El plenari va reflectir novament la divisió existent al consistori, amb retrets entre els dos grups principals tot i les declaracions de bones intencions de la setmana passada. Rosa Fàbrega va reclamar a l'oposició que canviï "la dinàmica de votar en contra de tot sistemàticament". En canvi, Dolors Vidal va qualificar la votació com a "continuació del fracàs".

A les darreres eleccions, ara farà un any, el PSC-Progrés va obtenir 101 vots i Aideva 98, per la qual cosa van empatar a 3 regidors. CiU, amb 32 vots, va obtenir el regidor decisiu.

Mostrar formulari de contacte