Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Roser Nogués guanya el segon Concurs de Cartells de les Festes de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell

Roser Nogués guanya el segon Concurs de Cartells de les Festes de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell

El disseny premiat té com a principal element el pendó de la Germandat. Els actes de la celebració patronal es duran a terme del 19 al 23 de gener
17/11/2021 20:25

La il·lustradora Roser Nogués ha guanyat el premi del 2n Concurs de Cartells per seleccionar la imatge oficial del programa 2022 de les Festes de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell, que organitza la Germandat. El lliurament del premi s'ha fet aquest dimecres a la tarda al local de l'entitat urgellenca.

El germà major de la Germandat de Sant Sebastià, Climent Miró, ha recordat que el certamen va néixer l'any passat amb l'objectiu de millorar la imatge gràfica amb què s'anuncia la celebració, donar-li una unitat i alhora promocionar artistes i dissenyadors de la ciutat o del territori. Miró recorda que en anys anteriors eren membres de l'associació mateix els qui s'encarregaven d'aquesta tasca.

El premi del concurs és de 250 euros. El jurat el conformen el regidor de Cultura de l'Ajuntament de la Seu, un representant de l'Escola Municipal d'Art i un membre de la Germandat. El germà segon de l'associació, Antoni Gasset, ha elogiat la qualitat tant de l'obra premiada com dels altres treballs que s'hi han presentat.

El disseny escollit enguany té com a motiu principal el pendó de la Germandat de Sant Sebastià. A l'interior d'aquest element hi apareixen la columna i les sagetes del patró de la ciutat, la silueta de la Catedral de Santa Maria d'Urgell, el nom de la festa i les dates en què se celebraran els actes, que seran del 19 al 23 de gener.

A la primera edició, l'any passat, la guanyadora va ser Anna Solans, per un cartell que tenia per títol 'S de Sant Sebastià' i com a motiu principal els socis de l'entitat.

  • Cartell de les Festes de Sant Sebastià 2022 de la Seu d'Urgell
  • Lliurament del premi del 2n Concurs de Cartells de les Festes de Sant Sebastià de la Seu