Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'obre un espai de diàleg per participar en l’estratègia per enfortir el vincle entre la Catedral de la Seu d'Urgell i la població local

S'obre un espai de diàleg per participar en l’estratègia per enfortir el vincle entre la Catedral de la Seu d'Urgell i la població local

Durant el mes de maig es realitzaran 4 tallers temàtics, en el marc de la Candidatura de Patrimoni Mundial de la Humanitat. Les inscripcions per participar-hi són obertes

Sessions de treball sobre la Catedral de la Seu d'Urgell
Sessions de treball sobre la Catedral de la Seu d'Urgell
21/04/2022 18:20

El Museu Diocesà d'Urgell, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell i el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, està tirant endavant un projecte per definir una estratègia dirigida a enfortir el vincle entre la població local i la Catedral de Santa Maria. La iniciativa s'emmarca en la Candidatura de Patrimoni Mundial de la Humanitat i compta amb el suport tècnic de Raiels SCCL.

A dia d’avui ja s’ha realitzat una anàlisi prèvia per conèixer quina és la situació de partida i s’ha plantejat una proposta amb possibles línies d'acció. Un total de 4 tallers participatius són part de la següent fase de treball, en la que es farà el disseny de l'estratègia.

Durant les sessions s’explicarà i donarà a conèixer el projecte, i es fomentarà que els participants exposin opinions, interessos i inquietuds, que ajudin a definir quins aspectes cal tenir presents a l’hora d’enfortir el vincle entre la població local i el monument.

Inscripcions obertes

Els tallers estan oberts a tothom, si bé cadascun d’ells tindrà una temàtica concreta i es dirigirà a un segment determinat de la població: el món educatiu i didàctic, la ciutadania en general, l’àmbit de gestió cultural i turística, i el teixit econòmic local. Per participar-hi, cal inscriure's mitjançant un formulari d’inscripció, o bé escrivint un correu a .

Dates i horaris

Taller 1. Món educatiu i didàctic. Dirigit a institucions educatives i centres escolars, així com també altres entitats que involucrin entitats docents, com les escoles de música, d’art, dansa i associacions de famílies (AFAs). Es farà el dijous 5 de maig, d'11 a 13 h, al Centre Cívic el Passeig.

Taller 2. Vincle ciutadà. Dirigit a un públic general, associacions civils (juvenils, de gent gran, etc...). Es farà el dijous 5 de maig, de 18.30 a 20.30 h, al Centre Cívic el Passeig.

Taller 3. Gestió cultural i turística. Dirigit a tècnics de l’administració dels sector de la cultura i el turisme, agents i entitats culturals i turístiques. Es farà el dimecres 11 de maig, de 10 a 12 h, al CETAP (Edifici Les Monges).

Taller 4. Teixit econòmic local. Dirigit a associacions empresarials, entitats del sector comercial i empresarial, així com a comerços i empreses de la Seu d'Urgell. Es farà el dimecres 11 de maig, de 15 a 17 h, al CETAP (Edifici Les Monges).

Mostrar formulari de contacte