Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'allarga el termini per actualitzar les dades d'associacions, entitats i clubs urgellencs

S'allarga el termini per actualitzar les dades d'associacions, entitats i clubs urgellencs

Els tràmits es poden fer telemàticament a través del web municipal L'actualització també es podrà realitzar a l'estand d'entitats durant la Fira de Sant Ermengol

La Seu d'Urgell
La Seu d'Urgell
14/09/2011 12:16

La Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha allargat un mes més el procés d'actualització de la base de dades d'associacions, entitats i clubs de la nostra ciutat. Recordem que l'actualització o la creació d'un nou perfil es pot realitzar a través d'un banner que es pot trobar del web municipal (www.laseu.cat).

Aquesta actualització també es podrà fer de manera presencial durant la Fira de Sant Ermengol (15 i 16 d'octubre) en el mateix estand de les entitats.

Des de l'Ajuntament urgellenc es demana que tot el teixit social urgellenc que es troba associat modifiqui allò que calgui o que simplement es doni d'alta. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que des del web municipal tothom pugui tenir accés a conèixer quines associacions, entitats o clubs existeixen a la Seu d'Urgell, en quin àmbit treballen i quin és el seu contacte.

Una vegada s'hagi portat a terme tot aquest procés, apareixerà de forma estàtica un apartat a la pàgina principal del web on es podrà consultar aquesta base de dades.

Mostrar formulari de contacte