Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sallent s'interessa pels serveis socials de l'Alt Urgell

Sallent s'interessa pels serveis socials de l'Alt Urgell

L'alcalde del municipi bagenc, David Saldoni, ha visitat el Consorci d'Atenció a les Persones Una dotzena de discapacitats fan un curs d'auxiliar forestal i jardiner amb la Fundació Integra Pirineus

Consorci d'Atenció a les Persones - Sallent
Consorci d'Atenció a les Persones - Sallent
01/07/2011 16:38

L'alcalde de Sallent, David Saldoni, ha visitat aquest divendres les instal·lacions del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell per conèixer el nou model de gestió dels serveis socials.

Saldoni s'ha reunit amb la tinent d'alcalde d'atenció a les persones de la Seu, Anna Vives, i amb l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, que li han explicat el funcionament del servei comú per a la ciutat i la comarca. L'alcalde bagenc estudia la possibilitat d'aplicar aspectes d'aquest model en un futur al seu municipi.

També en l'àmbit social de la comarca, un total de dotze persones amb diversos graus de discapacitat han finalitzat un curs d’auxiliar forestal i jardiner que s’ha desenvolupat a l’Alt Urgell organitzat per ASPID i subvencionat per la Fundació ONCE. Segons ha informat el Consell Comarcal, la formació, que ha tingut un mes i mig de durada, ha consistit en classes teòriques i pràctiques de desbrossament de boscos, amb l’objectiu que els alumnes obtinguessin la capacitat per poder desenvolupar aquesta feina en el futur.

Dues de les persones que han realitzat el curs ja han estat contractades per la Fundació Integra Pirineus, l’entitat que gestiona el nou centre especial de treball les tasques principals del qual seran la neteja i la conservació de parcs i jardins i l’aprofitament forestal. La seva activitat estarà molt vinculada a la futura planta comarcal de biomassa.

Mostrar formulari de contacte