Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Salut confirma 31 nous positius per coronavirus a la demarcació de Lleida i el total de casos és de 109

Salut confirma 31 nous positius per coronavirus a la demarcació de Lleida i el total de casos és de 109

65 persones es troben ingressades en centres hospitalaris, 9 de les quals a l'UCI. A Andorra hi ha 87 malalts afectats per la COVID-19, dels quals 14 estan hospitalitzats
Hospital Nostra Senyora de Meritxell (Foto: ACN)
20/03/2020 17:40

El Departament de Salut ha informat aquest divendres de 31 nous casos de coronavirus a la demarcació de Lleida, respecte al dia anterior. D'aquesta manera, el total de positius confirmats de la COVID-19 ascendeix a 109. Del total, 65 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de Lleida, l'Alt Pirineu i l'Aran, 9 de les quals a l'UCI.

Entre dimarts i dimecres, es va registrar la mort de 3 persones per coronavirus al territori, 2 persones d'edat avançada amb patologies prèvies i un home d'uns 50 anys amb discapacitat. D'altra banda, 3 persones han estat donades d'alta, 2 que estaven ingressades a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i una de l'Hospital de la Cerdanya.

De les 65 persones que es troben ingressades en centres hospitalaris amb coronavirus, 35 estan a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 27 dels quals estan estables a planta i 8 es troben a l'UCI. Dinou persones més estan ingressades a l'Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, una de les quals es troba a l'UCI i 18 estan estables a planta. Sis casos estan ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars de Tremp i es troben estables a planta, mentre que una persona es troba ingressada l'Espitau de la Val d'Aran estable a planta i 4 persones estan ingressades en centres privats.

Pel que fa a Andorra, el Govern ha informat que actualment hi ha 87 malalts afectats per la COVID-19, dels quals 14 estan hospitalitzats i 73 resten aïllats als seus domicilis (2 d'ells al Centre Sociosanitari El Cedre).

Mostrar formulari de contacte