Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Salut confirma una nova defunció per coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran

Salut confirma una nova defunció per coronavirus a l'Alt Pirineu i Aran

Al territori pirinenc s'han diagnosticat dos nous casos de COVID-19 i s'han donat d'alta sis persones. Actualment hi ha 34 pacients ingressats en centres hospitalaris pirinencs, dels quals 6 s'atenen a la Fundació Sant Hospital de la Seu
Hospital de la Seu d'Urgell
12/04/2020 21:05

El Departament de Salut ha confirmat que una persona ha mort per coronavirus en les darreres hotes a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i Aran. Al territori pirinenc també s'han diagnosticat dos nous casos de COVID-19.
 
Actualment, 34 persones es troben ingressades en centres hospitalaris del Pirineu, totes estables a planta. Sis dels pacients estan hospitalitzats a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell. A l'Alt Urgell ja s'han aïllat 236 persones, de les quals 60 estan curades i ja tenen l'alta.

D'altra banda, 5 malalts són atesos a l’Espitau Val d’Aran i hi ha 17 persones estan ingressades a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp. Finalment, 6 pacients s'atenen a l’Hospital de Cerdanya.

En les últimes hores han estat donades d’alta 6 persones que es trobaven ingressades als centres hospitalaris de la RS Alt Pirineu i Aran, dues d'elles a la Fundació Sant Hospital. Les altes acumulades són 84.

45 casos de COVID-19 a l'Alt Urgell

Des de l'inici de la crisi sanitària, a l'Àrea Bàsica de Salut (ABS) de l'Alt Urgell Sud s'han diagnosticat 11 casos de COVID-19, una taxa estandarditzada per 10.000 habitants de 20,8. Segons les dades de la Generalitat de Catalunya, a l'ABS de la Seu d'Urgell els casos detectats són 34, amb un taxa estandarditzada per 10.000 habitants de 19,8.

Dades estadístiques de la pandèmia de la COVID-19

Mostrar formulari de contacte