Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Salvador Maura i l'Escola de Música, protagonistes culturals per divendres

Salvador Maura i l'Escola de Música, protagonistes culturals per divendres

L'artesà urgellenc inaugurarà, a l'Aparador, l'exposició Materials trobats Alhora, els alumnes del centre municipal oferiran un concert a la Capella de la Immaculada

Salvador Maura
Salvador Maura
31/05/2011 16:28

L'Espai d'Art al Carrer “l'Aparador” de la Seu D'Urgell farà aquest divendres a les 8 del vespre la inauguració de l'exposició Materials Trobats. L'autor és el formatger i artista urgellenc Salvador Maura.

Les peces que s'hi presentarà són fruit de l'atzar, amb elements com ara fustes, ferros i pedres. Maura explica que el mètode que segueix és el de trobar els materials i el moment per compondre i muntar. Els resultats són "obres que se situen entre decoracions escultòriques o escultures decoratives", tot cercant l'equilibri en les composicions i "una serenor inquietant i inquisitiva".

També divendres al vespre, a 2/4 de 9, els alumnes del departament de cant de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell oferiran un concert a la Capella de la Immaculada, a pocs metres de la plaça del Carme. El repertori que cantaran és una mostra de les peces que aquests alumnes han anat treballant al llarg de l'actual curs acadèmic.

Els estudiants interpretaran cançons, àries, duets i formacions, amb música de diversos compositors. El concert també comptarà amb l'actuació del Cor de Noies.

Mostrar formulari de contacte