Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sílvia Cóppulo inaugura aquest dilluns la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà

Sílvia Cóppulo inaugura aquest dilluns la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà

La sanitat ocupa un any més una part important del programa de cursos

08/07/2011 16:36

Aquest dilluns dia 11 arrencarà la XIII Universitat d’Estiu Ramon Llull-Puigcerdà. La lliçó inaugural la impartirà Sílvia Cóppulo, que parlarà sobre un tema de plena actualitat: la influència de les dinàmiques polítiques en els mitjans de comunicació. La conferència serà a les 20.30 al Museu Cerdà.

Sílvia Cóppulo (Mataró, 1958), és llicenciada en Psicologia per la UB i màster en Comunicació i Humanitats per la URL. Posseix una reconeguda trajectòria en els mitjans de comunicació en català i fins aquesta temporada ha presentat el programa El Secret a Catalunya Ràdio.

L’apartat de medicina i sanitat, un altre tema de plena actualitat, és un any més un dels signes d’identitat dels cursos d’estiu a Puigcerdà. Enguany presenta com a novetat unes sessions sobre l’aplicació de les tecnologies de la informació (TIC) en la relació metge-pacient i també en les infermeres, amb dos cursos diferenciats. En aquest àmbit també hi ha cursos sobre Qi Gong (Neus Pintat), cuina adaptada a les patologies, atenció a persones amb demència i primers auxilis a la muntanya i a la neu, a més de la trobada del Col.legi Oficial de Metges de Barcelona.

No hi falten tampoc els reeixits cursos sobre vins, de l’enòleg cerdà Antoni Cot, enguany amb un d’iniciació i un altre sobre vins escumosos i maridatges. Ni tampoc l’òpera, amb Roger Alier, amb una proposta d’iniciació i una altra dedicada a la tetralogia de Richard Wagner.

De la resta del programa, en destaca els cursos de constel.lacions familiars, grafologia, història (la relació de Napoleó amb Catalunya), les administracions locals al segle XXI i un taller d’arranjaments florals.

Inscripcions obertes

Les inscripcions encara estan obertes fins a última hora, aquest cap de setmana, a través de la pàgina web www.aucer.org, al telèfon 619562573 o bé pel correu campus@aucer.org.

Mostrar formulari de contacte