Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sandro Rosell es reunirà amb les penyes blaugrana de Ponent Nord

Sandro Rosell es reunirà amb les penyes blaugrana de Ponent Nord

La trobada serà el pròxim divendres, 5 de febrer, a Ponts L'acte també comptarà amb l'explicació del projecte "Penyes del segle XXI"

Sandro Rosell
Sandro Rosell
26/01/2010 13:50

La delegació del Consell Consultiu de Penyes de la Zona Ponent Nord, entre les quals hi ha la Penya Barcelonista Urgellenca, ha organitzat pel pròxim divendres, 5 de febrer, una reunió-xerrada a l'Hotel Pedra Negra de Ponts amb el precandidat a la presidència del Futbol Club Barcelona Sandro Rosell, que assistirà a la trobada acompanyat de Jordi Cardoner, Pau Vilanova i Josep Maria Bartomeu.

A l'acte, previst a dos quarts de nou del vespre, també hi participarà el portaveu del Consell Consultiu de Penyes, Antoni Guil, que exposarà el projecte "Penyes del segle XXI".

Després de l'intercanvi d'opinions i reflexions sobre el club es farà un sopar. La convocatòria és oberta a tots els penyistes i socis de la zona. El preu de l'àpat és de 20 euros i les reserves s'han de fer al telèfon 646 96 96 64. El termini de confirmació d'assistència finalitza el dia 3 de febrer.

Mostrar formulari de contacte