Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sant Joan d'Arties acull una exposició internacional d'art contemporani

Sant Joan d'Arties acull una exposició internacional d'art contemporani

Els autors són d'origen català, francès, espanyol i africà i ja van exposar conjuntament a Niça l'any 2016. Es podrà veure les obres del 3 de febrer al 3 de març

'Le Patufet' (Joan Vilarrubias)
'Le Patufet' (Joan Vilarrubias)
01/02/2018 20:05

L'església de Sant Joan d'Arties acollirà una mostra de pintura que comptarà amb una cinquantena d'obres de set reconeguts artistes contemporanis d'origen català, francès, espanyol i africà. La mostra conjunta es va presentar el 2016 a Niça, en una exposició de gran ressò; 'Rendez-vous d'Artistes en Negresco'. Enguany, han escollit la l'Aran i, a més a més, moltes de les seves obres han estat creades per poder-les presentar en aquesta vall.

Stefan Rossouw, Stéphane Salle, Jean-Jacques Dumur, Miguel Francisco García-Díez, Christiane Loze, Anne-Marie Teisseire i Joan Vilarrubias són els pintors que participen en l'exposició, que es podrà visitar del 3 de febrer fins al 3 de març. D'influències i estils ben diversos, els pintors contemporanis tenen el denominador comú de crear pintura figurativa, feta amb gran mestria de les formes i de temàtica familiar per tot tipus de públic.

Entre els participants hi ha el català Joan Vilarrubias. Nascut a Igualada i format a França, on la seva família va emigrar quan ell tenia 9 anys, també ha viscut a Londres i actualment té el seu estudi a la població nord-catalana de Bages (Rosselló). És un pintor hiperrealista, capaç de superar els detalls d'una fotografia.

Stefan Rossouw, nascut a Namíbia, és un mestre del dibuix i del contrallum, clarament influenciat per Caravaggio. Stéphane Salle, metge i pintor emergent, coneix a la perfecció l'anatomia humana i així ho demostra en les seves obres de temàtica clàssica. També centrant l'atenció en la figura humana, Jean-Jacques Dumur, Miguel Francisco García-Díez i Christiane Loze, traspassen el pla físic per aprofundir en els estats anímics i en l'inconscient. De la seva part, Anne-Marie Teisseire s'interessa per la natura, amb delicadesa i gran mestria dels colors.

Mostrar formulari de contacte