Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / SAP-UGT denuncia manca de Mossos de trànsit al Pirineu

SAP-UGT denuncia manca de Mossos de trànsit al Pirineu

La plantilla s'ha reduït a la meitat en dos mesos Actualment hi ha 8 places vacants en el sector de Trànsit de la Seu d'Urgell i 14 al de la Val d'Aran
Escut dels Mossos d'Esquadra
16/09/2008 13:40

El sindicat SAP-UGT de Catalunya, majoritari al Cos de Mossos d’Esquadra, ha denunciat que la plantilla de l’especialitat de trànsit s’ha reduït en més d’un 50% al Pirineu en relació amb la del mes de juliol. Per aquest fet, el sindicat acusa el departament d’Interior i la Divisió Central de Trànsit de "manca de planificació" i de no oferir incentius a les noves promocions.

Segons el representant sindical Xavier March, actualment hi ha 8 places vacants al sector de Trànsit de la Seu d’Urgell i 14 a la Val d’Aran. "Això repercutirà negativament en el servei a la ciutadania, i més tenint en compte les característiques de les comarques de muntanya", ha subratllat.

Des del sindicat es reclama una reunió amb el Departament d’Interior perquè s’incrementi la plantilla i s’ocupin les vacants. Consideren, per exemple, que tenint el compte el volum de vehicles i el transport internacional a la zona de la Val d'Aran "és del tot indispensable disposar d'una plantilla d'efectius de Trànsit d'almenys 25 persones". Els agents sol.liciten compensacions econòmiques i d'habitatge per fer més atractiva la destinació al Pirineu.

Mostrar formulari de contacte