Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sasc-Pixies clou un camp de treball dedicat a la descoberta de les cultures del Pirineu

Sasc-Pixies clou un camp de treball dedicat a la descoberta de les cultures del Pirineu

A l'activitat hi han participat dinou joves provinents d'arreu del Món i residents a Catalunya
Camp de treball de Sasc-Pixies
14/08/2008 16:11

L'associació Sasc-Pixies ha fet aquesta primera quinzena d'agost un camp de treball amb dinou joves de 15 a 17 anys, residents a Catalunya però provinents d'arreu del Món. L'activitat ha comptat amb la gestió de quatre educadors i monitors de lleure.

L'objectiu era el coneixement de les cultures que viuen al Pirineu i com conviuen amb la catalana. Durant els tretze dies han après a tocar la txalaparta, han conegut empresaris de fora de Catalunya, han après a ballar sardanes i han ajudat a muntar una parada al mercat. També han fet activitats de lleure com anar a la piscina, una acampada a Vilanova de Banat, ràfting i hípica. Tot plegat, des de l’òptica d’una camera de vídeo que els ha acompanyat dia a dia, amb la qual els joves han après a gravar. L'empresa urgellenca REC produccions també n'ha fet una producció externa.

Durant els següents mesos totes aquestes hores de gravació es veuran editades en un documental educatiu adreçat a ser una eina de treball per a centres educatius, esplais i administracions.

El camp es clou amb un dinar de famílies al Centre Cívic l’Escorxador, que ha estat la seva segona casa durant aquests dies. L'activitat ha comptat amb la Secretaria de Joventut de la Generalitat, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell, juntament amb diverses persones de la comarca.

Mostrar formulari de contacte