Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / 'Scalada' supera totes les expectatives amb més de 45.000 espectadors a Andorra

'Scalada' supera totes les expectatives amb més de 45.000 espectadors a Andorra

05/08/2013 10:48

Les deu actuacions programades de la funció Scalada del Cirque du Soleil han estat tot un èxit de públic. Amb un total de 46.915 espectadors s’han superat totes les expectatives inicials. Només els dies amb pluja no s'ha arribat al ple absolut.

El ministre de Turisme i Medi Ambient d'Andorra, Francesc Camp, ha fet una valoració molt positiva de l'interès que ha despertat l'oferta cultural i de la "gran repercussió mediàtica" que ha obtingut a l’exterior. "Espectacles com aquest han de contribuir a situar el Principat com un referent a nivell internacional”, ha dit.

El director de Producte i Nous Projectes d’Andorra Turisme, Enric Torres, ha subratllat que “el projecte era una experiència nova i tot un repte per a nosaltres". I ha afegit: "Estem encantats com ha anat tot plegat i cal agrair la dedicació de tot el personal que ha col·laborat intensament en el projecte i, especialment, als 80 voluntaris que han fet possible la iniciativa”.

Per la companyia canadenca era el primer espectacle a Andorra i també la primera vegada que es feia en aquest format a l’aire lliure a tot Europa. La directora d´Esdeveniments i Projectes Especials del Cirque du Soleil, Yasmine Khalil, ha remarcat que estan "encantats" d’haver descobert Andorra i haver tingut l’oportunitat de fer viure tota una nova experiència del Cirque du Soleil als andorrans i als turistes.

Des d’Andorra Turisme es treballa a hores d’ara en la recopilació de les dades sobre el retorn mediàtic a mitjans de comunicació i xarxes socials de l’espectacle, origen dels assistents i impacte sobre les pernoctacions generades. A principis del mes de setembre es farà una roda de premsa on es presentarà un balanç.

Mostrar formulari de contacte