Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Segona comissió del Consell Municipal de Joves de la Seu

Segona comissió del Consell Municipal de Joves de la Seu

S'hi ha debatut, entre d'altres punts, la reactivació el Casal de Joves i les propostes per a la Festa Major El col·lectiu podrà rebre informació municipal del seu interès a través de correu, Facebook i Whatsapp

Consell Municipal de Joves 2015 - Comissió
Consell Municipal de Joves 2015 - Comissió
30/03/2015 13:57

L'Oficina Jove de l'Alt Urgell ha acollit la segona comissió de treball del Consell Municipal de Joves. En aquesta nova jornada, els vuit joves membres d'aquest òrgan representatitu -quatre alumnes de l'institut Joan Brudieu i quatre del col·legi La Salle- han debatut les diferents propostes que estan treballant amb l'objectiu de reactivar el Casal de Joves de la Seu d'Urgell.

Amb aquesta intenció, en aquesta reunió hi va participar l'actor Pere Tomàs, que els va assessorar a l'hora de muntar un grup de teatre. Alhora, un representant del CAU Urgellenc els va explicar que és l'Agrupament Escolta a l'Alt Urgell. Respecte al Casal de Joves, s'ha informat que s'hi portaran a terme tornejos de vídeojocs, sortides a la natura, entre d'altres activitats lúdiques.

Durant aquesta segona comissió de treball els joves han consensuat el tema que treballaran dins d'una campanya de conscienciació que es realitzarà de cara al proper curs escolar. Els alumnes també han portat omplerta l'enquesta, que se'ls va facilitar en la primera reunió, sobre la festa major. Malgrat que se n'ha de fer el buidatge, hi destaca la coincidència en les propostes presentades, com ara organitzar un torneig de paint-ball, piscina gratuïta, campionat d'aigua, concurs de karaoke i torneigs esportius.

En aquesta reunió s'ha explicat que el jovent de la Seu rebrà tota la informació de la programació juvenil a través de correu electrònic, Facebook i Whatsapp. A més a més, podran aportar fotografies al nou web municipal que es posarà en marxa ben aviat. Aquest nou portal municipal inclourà un apartat de comunicació directe amb el consistori.

D'altres propostes acordades en aquesta comissió són crear un altre Consell Municipal de Joves que inclogui els alumnes de batxillerat (de 16 a 18 anys) i un concurs per decidir el logotip d'aquest òrgan, que se celebrarà el curs vinent.

El Consell Municipal de Joves celebrarà el proper 9 d'abril, a dos quarts de quatre de la tarda, el ple final d'aquest curs, a la sala de sessions de l'Ajuntament.

Mostrar formulari de contacte