Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Segona xerrada del cicle dedicat a l'alzheimer, a càrrec de Susanna Forné

Segona xerrada del cicle dedicat a l'alzheimer, a càrrec de Susanna Forné

La conferència tindrà lloc aquest dimecres, 28 de setembre, a les 20.00 hores, a la biblioteca de Sant Agustí de la Seu Es tractaran els aspectes cognitius, emocionals i conductuals d'aquesta malaltia
Alzheimer - Presentació xerrades
28/09/2011 09:18

Aquest dimecres, 28 de setembre, tindrà lloc la segona xerrada programada dins del cicle dedicat a l'alzheimer que se centrarà en els aspectes cognitius, emocionals i conductuals d'aquesta malaltia. La segona conferència, que s'iniciarà a les vuit del vespre i tindrà lloc a la Biblioteca de Sant Agustí, anirà a càrrec de la neuropsicòloga de la unitat sociosanitària de la Fundació Sant Hospital de la Seu, Susanna Forné.

El cicle de xerrades es va iniciar el passat 21 de setembre tot coincidint amb el Dia Mundial de l'Alzheimer. La proposta està organitzat per les Regidories de la Gent Gran i Salut de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, conjuntament amb el Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell, la Biblioteca de Sant Agustí i la Fundació Sant Hospital.

A més a més, la Biblioteca de Sant Agustí ha editat una petita guia que recull títols de llibres i manuals que parlen sobre els diferents aspectes d'aquesta malaltia, així com contes infantils i audiovisuals. També es recull un llistat d'entitats relacionades amb la malaltia de l'Alzheimer, així com informació disponible a la xarxa.

Mostrar formulari de contacte