Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Seguiment desigual de les noves protestes per les retallades d'ensenyament

Seguiment desigual de les noves protestes per les retallades d'ensenyament

A l'ECAP tots els alumnes han secundat la vaga, mentre que a l'Institut Brudieu s'hi han sumat els 200 estudiants de cicles formatius Els sindicats denuncien que les retallades es visualitzen en barracons i massificació d'aules

Institut Joan Brudieu
Institut Joan Brudieu
06/10/2011 17:57

La vaga convocada avui pels sindicats d'estudiants catalans ha tingut un seguiment desigual a l'Alt Urgell. On la protesta ha rebut més suport és a l'Escola de Capacitació Agrària del Pirineu, a Bellestar, on s'hi han sumat tots els alumnes.

A l'Institut Brudieu, s'han adherit a la vaga els 200 estudiants dels cicles formatius. En canvi, a Secundària i Batxillerat la jornada ha transcorregut amb normalitat, segons ha explicat el director del centre, Xavier Falcó.

El Sindicat d'Estudiants de Catalunya ha denunciat que les retallades es visualitzen en forma de "barracons i paralització de construcció de nous centres" i en "l'augment d'alumnes per aula que en alguns instituts arriba als 45 alumnes per classe".

El col.lectiu critica que mentre l'escola pública està cada vegada pitjor la Generalitat subvencioni centres privats o concertats.

Mostrar formulari de contacte