Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Seguiment especial de RàdioSeu per les Eleccions Generals 2011

Seguiment especial de RàdioSeu per les Eleccions Generals 2011

Diumenge, l'emissora municipal informarà sobre els resultats a la Seu, l'Alt Urgell i el Pirineu Dilluns es farà valoració dels comicis amb els representants locals dels partits polítics
Logo RàdioSeu
18/11/2011 18:04

RàdioSeu farà aquest diumenge a la nit el seguiment dels resultats de les Eleccions Generals 2011. A través d'internet (pàgina web, Facebook i Twitter), l'emissora municipal informarà sobre les dades de la Seu, l'Alt Urgell i el Pirineu tan bon punt es comencin a conèixer, pels volts de les 9 de la nit.

A més a més, al migdia radioseu.cat ja oferirà un avanç de les dades de participació a la Seu i a l'Alt Urgell.

COM Ràdio

Pel 107.2 FM, durant tot el dia es podrà escoltar la programació especial de COM Ràdio, que a partir de les 19.45 seguirà els sondejos i resultats i oferirà una taula rodona amb Toni Aira (periodista i professor de la UOC), Miquel Martin Gamisans (consultor de comunicació), Rafael Martínez (catedràtic de Ciències Polítiques a la UB), Leonor Mayor (cap de Política de El Mundo-Catalunya) i Jordi Mercader. Més endavant hi haurà tertúlia amb Toni Bolaño, Gemma Galdón, Joan López i Vicenç Sanchis.

Dilluns al migdia, el programa '120 per cent', presentat per Ignasi Cervera, farà un repàs de tots els resultats locals i oferirà la valoració dels representants dels principals partits a l'Alt Urgell. Des de les 9 del matí, els butlletins informatius també explicaran les dades més rellevants de les eleccions.

Durant els darrers dies, RàdioSeu també ha ofert una sèrie d'entrevistes amb els candidats per conèixer les propostes de cada partit per a la Seu i el Pirineu.

Mostrar formulari de contacte