Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sender interpretatiu a la Seu per conèixer-ne el patrimoni natural

Sender interpretatiu a la Seu per conèixer-ne el patrimoni natural

L'activitat familiar guiada “Riu i ribera, tot un cercle de vida!” tindrà lloc aquest dissabte, 23 de novembre, a les 10 del matí. Les inscripcions es poden dur a terme a Turisme Seu
Sender interpretatiu a la Seu
19/11/2019 17:42

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, juntament amb el Parc Natural del Cadí Moixeró, organitza aquest dissabte, 23 de novembre, a les deu del matí, un sender interpretatiu per posar en valor el patrimoni natural de la ciutat. Es tracta d’una activitat gratuïta per a famílies amb infants a partir de 5 anys que permetrà que els assistents puguin conèixer la fauna i flora del bosc de ribera i les xarxes tròfiques alimentàries.

El recorregut anirà a càrrec d'una educadora ambiental del Parc Natural del Cadí Moixeró. La proposta inclou un itinerari interpretatiu pel parc del Valira, un espai urbà amb una gran biodiversitat d’espècies vegetals i animals.

Amb aquesta iniciativa es vol posar en relleu la importància de la gestió sostenible dels rius i els boscos de ribera, així com comprovar com d’aquests ecosistemes en depenen moltes espècies, que en surten perjudicades si no se'n realitza una correcta gestió. Amb el sender interpretatiu es pretén fer prendre consciència a la ciutadania del fet que tenim natura molt a prop de casa que cal que coneguem, valorem i conservem "perquè és un patrimoni de tots".

Per assistir a l'activitat cal fer una inscripció prèvia al correu electrònic o bé al telèfon 973 35 15 11. El lloc de trobada serà l'oficina de Turisme Seu, situada a la planta baixa de l’edifici de l’Espai Ermengol, al carrer Major número 28 de la Seu d'Urgell. L’activitat quedarà anul·lada en cas de pluja o bé si no s'arriba a un número mínim d’inscrits.

Mostrar formulari de contacte