Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Serveis mínims al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i els ens participats

Serveis mínims al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i els ens participats

Es garanteix l’atenció urgent del Centre d’Atenció a les Persones (CAPAU) i el funcionament de l'EDAR de Montferrer i el Refugi d'Animals de Benavarre
Consell Comarcal de l'Alt Urgell
16/03/2020 20:16

En compliment de les indicacions de les autoritats sanitàries per tal de frenar l'expansió del coronavirus, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i els ens en què hi té participació han establert una sèrie de serveis mínims. L'edifici central de l'ens estarà tancat a l'atenció presencial i oferirà servei telèfonic i telemàtic de 10.00 a 13.00 h (973 35 31 12 o ).

Pel que fa al centre d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell (CAPAU), tots els serveis romandran tancats. Tanmateix, els professionals dels serveis socials bàsics atendran les situacions emergents arrel de la situació d’alerta provocada pel Covid-19. Per fer consultes de qualsevol dels serveis caldrà trucar al telèfon 973 35 41 02, de 9 hores a 14 hores. Per urgències socials, s'haurà de contactar amb el mòbil 630 43 07 52, de 9 hores a 21 hores.

Altres àrees que estaran tancades són el Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CAPAU), el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya i l'Arxiu Comarcal de l’Alt Urgell. El serveis de funcionament de la Depuradora d’Aigües Residuals (EDAR) de Montferrer estan garantits. El Refugi d’Animals de Benavarre també estarà tancat al públic però es durà a terme l’alimentació i higiene dels animals.

Mostrar formulari de contacte