Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sessió de formació per a tècnics de la Seu sobre treball fronterer

Sessió de formació per a tècnics de la Seu sobre treball fronterer

Treballadors d'institucions locals s'han trobat al CETAP per tal de poder facilitar el contacte entre empreses d'Andorra i demandants de feina. En la jornada hi ha intervingut el cap del Servei d'Immigració andorrà

Sessió formativa sobre tràmits per a treballadors fronterers
Sessió formativa sobre tràmits per a treballadors fronterers
06/06/2016 12:45

Tècnics d'administracions públiques i d'entitats de la Seu han participat aquest dilluns al matí en un taller formatiu sobre treball fronterer, que s'ha dut a terme al CETAP-Telecentre. Es vol així millorar l'assessorament que s'ofereix a les persones residents a la ciutat i a l'Alt Urgell que busquen feina a Andorra.

El curs, que no era d'accés lliure, s'adreçava només a professionals que treballen directament en la gestió i mediació d'ofertes laborals procedents del Principat. La regidora de Promoció Econòmica de la Seu, Mireia Font, detalla que aquesta activitat s'havia acordat dins de  l'objectiu d'aconseguir una major flexibilitat a l'hora de posar en contacte empreses que ofereixen llocs de treball i gent que busca feina. La sessió ha comptat amb la presència del cap del Servei d'Immigració d'Andorra, que ha detallat com funciona actualment el sistema de quotes temporals de treball i com hi poden accedir els fronterers. També hi han assistit representants de l'Ajuntament de la Seu, el Consell Comarcal, Càritas i l'Institut Joan Brudieu, entre d'altres.

Mireia Font considera positiva aquesta reunió formativa, ja que permetrà tenir més proximitat amb l'administració andorrana de cara a prioritzar, sempre que sigui possible, aquells demandants de feina que estan més a prop d'Andorra enfront d'altres que hagin de venir de més lluny. Durant la jornada els tècnics han plantejat qüestions específiques per saber millor com s'han de fer aquests tràmits.

Mostrar formulari de contacte