Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sessió de 'networking' a l'Alt Urgell per connectar emprenenedors i gent jove amb qualificació superior

Sessió de 'networking' a l'Alt Urgell per connectar emprenenedors i gent jove amb qualificació superior

La jornada es farà el dissabte 28 d'octubre a la Seu d'Urgell. Per participar-hi cal inscriure's prèviament

Sessió de 'networking' a l'Alt Urgell
Sessió de 'networking' a l'Alt Urgell
19/10/2017 17:45

El Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el Consell Comarcal de l’Alt Urgell organitzen el dissabte 28 d'octubre el 'networking' “Arrela’t a l’Alt Urgell”, dirigit a empreses, joves emprenedors i persones que busquin millorar la seva ocupabilitat.

La iniciativa, que s'emmarca en el projecte de cooperació Leader Odisseu: pel retorn de joves al món rural, s’estructurarà en dues parts. La primera serà formativa i pràctica, amb la voluntat que motivi i doni eines als participants per crear o ampliar la seva pròpia xarxa de contactes professionals. El taller, sota el títol "Connectant els talents", anirà a càrrec de l’analista digital Neus Arqués. La segona part del programa servirà per presentar projectes, empreses, perfils i experiències, tot establint vincles professionals que enforteixin el teixit productiu de l’Alt Urgell.

La proposta, gratuïta i oberta a tothom, es farà a la cocteleria Glops Palau de la Seu d'Urgell. Per assistir-hi cal inscriure's prèviament abans del dia 27 al migdia.

Talent jove

Els organitzadors destaquen que l'objectiu final del 'networking' serà "crear un espai de relacions i coneixences per fer visibles les possibilitats de col·laboració i complicitat empresarial, oportunitats d’ocupació, projectes compartits i negocis a les comarques rurals de muntanya". En aquest sentit, es remarca que "per a les comarques del Pirineu és molt important retenir o fomentar el retorn del talent jove, a més de generar complicitats i xarxes professionals entre el jovent i les empreses".

El passat 7 d’octubre ja es va realitzar una jornada d’emprenedoria i ocupació laboral a la Cerdanya i el 13 d’octubre va tenir lloc la proposta 'Arrela’t al Pallars Jussà'. Ambdues jornades van tenir molt bona rebuda i una gran participació de joves i d’experiències empresarials pirinenques.

Programa Odisseu

Les accions formen part del programa Odisseu, que coordina el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya i que finança el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya (2014-2020), i la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Aquest projecte és possible també per la implicació dels grups d’acció local Leader de Catalunya i la xarxa de professionals de Joventut, a partir d’una iniciativa conjunta de la Fundació del Món Rural i de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte