Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sessió formativa a la Seu sobre el nou decret d'activitats de lleure per a menors de 18 anys

Sessió formativa a la Seu sobre el nou decret d'activitats de lleure per a menors de 18 anys

Tindrà lloc aquest dimecres, 14 de desembre, a les quatre de la tarda, a l’Oficina Jove de l’Alt Urgell. La participació és gratuïta però cal fer inscripció prèvia
Cartell de la xerrada
12/12/2016 17:48

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) acollirà aquest pròxim dimecres, 14 de desembre, a les quatre de la tarda, una sessió formativa sobre el Decret 267/2016, de 5 de juliol, que regula les activitats d’educació en el lleure adreçades a menors de 18 anys. La sessió serà conduïda per Jaume Solsona, tècnic del Servei d’Associacionisme i Educació en el Lleure de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

La proposta s’adreça a entitats d’educació en el lleure (esplais, agrupaments, etc.) i administracions, entitats o empreses que organitzen activitats de lleure o activitats esportives de lleure (campus, estades esportives, etc.). La participació és oberta i gratuïta, però es requereix fer la inscripció prèvia.

L'acte s’emmarca en el conjunt de sessions formatives que celebra la Direcció general de Joventut, amb la col·laboració dels serveis comarcals de Joventut, amb l’objectiu de donar a conèixer els canvis que comporta el nou Decret.

Decret 267/2016

El passat 1 de novembre va entrar en vigor el nou Decret 267/2016, de 5 de juliol, que regula les activitats d’educació en el lleure adreçades a menors de 18 anys. Aquest nou decret incorpora força canvis en relació al passat Decret 137/2003, que afecten, entre d’altres aspectes, a l’abast de les activitats que es regulen, a les ràtios de nens i nenes per monitor/a o a les titulacions que han de tenir les persones que porten a terme aquest servei.

La nova normativa serà d’aplicació a les activitats esportives de lleure i als campus esportius i les estades esportives, entre d’altres.

Mostrar formulari de contacte