Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sessió informativa al CETAP sobre projectes d’economia social

Sessió informativa al CETAP sobre projectes d’economia social

L’acte tindrà lloc aquest dijous a les 12.30 hores. L’acció vol contribuir a la creació de noves organitzacions d’economia social i cooperativa viables, amb possibilitats de creixement futur
Sessió de projectes d'economia social
17/01/2017 18:33

El CETAP-Telecentre de l’Alt Urgell acollirà aquest dijous, 19 de gener, una sessió informativa per presentar el programa d’acompanyament en el disseny i la posada en marxa de 75 projectes d’economia social i cooperativa en el conjunt de Catalunya. L’acte es desenvoluparà de 12.30 a 13.30 hores a la tercera planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell.

El programa el promou el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat dins de les iniciatives AraCoop i Catalunya Emprèn, amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. L’acció vol contribuir a la creació de noves organitzacions d’economia social i cooperativa viables, amb possibilitats de creixement futur.

Els 75 projectes que se seleccionin gaudiran de 27 hores d’acompanyament individualitzat i 20 hores de formació amb l’objectiu de millorar el disseny inicial del model de negoci, reforçar la seva proposta de valor, enfortir-ne la viabilitat i iniciar-ne l'activitat econòmica. El programa s’adreça a persones emprenedores que disposin d’una idea de negoci sòlida o bé que la seva proposta tingui menys de dos anys. També es demana que tinguin un interès ferm per millorar i la voluntat explícita de posar en marxa accions.

Les inscripcions per participar a l’acte de presentació són gratuïtes. Se’n pot demanar més informació al CETAP, al telèfon 973 35 57 98, o a l’adreça de correu electrònic.

Mostrar formulari de contacte