Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Setmana de màxima activitat pel Bus de la Cultura

Setmana de màxima activitat pel Bus de la Cultura

El servei ofereix transport gratuït per anar dimecres al Retaule, divendres al Cercamón i dissabte a la Baixada de Raiers Les persones que el vulguin utilitzar han de reservar la plaça trucant al Consell Comarcal

Retaule de Sant Ermengol
Retaule de Sant Ermengol
10/08/2009 16:14

Aquesta setmana, el Bus de la Cultura de l’Alt Urgell té feina. En pocs dies, entre el 12 i el 15, farà tres viatges a esdeveniments de caire cultural i festiu a la Seu d’Urgell, Vilamitjana i Coll de Nargó.

Concretament, dimecres el bus començarà el seu recorregut a Peramola per portar espectadors a la representació d’aquell dia del Retaule de Sant Ermengol. L’espectacle medieval té lloc als claustres de la Catedral de Santa Maria d’Urgell, a la Seu. El vehicle farà parades a les poblacions situades a peu de la carretera C-14 on hi hagi usuaris prèviamenet inscrits.

El servei següent serà divendres, per dur públic a Vilamitjana per la representació de Cercamón, l’espectacle medieval basat en la novel•la de Lluís Racionero i dirigit per Jordi Llop.

Finalment l’endemà, dissabte 15, l’autocar anirà fins a Coll de Nargó per a una visita ben completa: de bon matí, al Mirador del Cretaci; després, a la sala Límit KT (Museu dels Dinosaures); a la Baixada dels Raiers, al Pont d’Espia; a l’ofrena floral davant el monument a la Dona del Raier i, ja a la tarda, al Museu dels Raiers.

El Bus de la Cultura és gratuït per a totes aquelles persones que en vulguin fer ús, tot i que hab d’abonar les entrades als llocs de pagament: Retaule de Sant Ermengol i museus de Coll de Nargó. Per pujar al bus, cal fer prèviament la reserva de la plaça al Consell Comarcal (telèfon 973 35 31 12) fins dos dies abans del servei corresponent. Les places són limitades.

Mostrar formulari de contacte