Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / SI presenta la seva candidatura a la Seu

SI presenta la seva candidatura a la Seu

Mark Foix ha donat a conèixer el projecte amb el secretari general del partit, Uriel Bertran La formació independentista proposa uns pressupostos més socials i avançar cap a l'Estat propi de manera unilateral

SI - Mark Foix
SI - Mark Foix
27/04/2015 11:32

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha presentat aquest diumenge la seva candidatura per a les eleccions municipals de la Seu d'Urgell, el proper 24 de maig. L'acte, al Centre Cívic el Passeig, va comptar amb les intervencions del cap de llista, Mark Foix, i el secretari general del partit, Uriel Bertran.

Mark Foix va justificar el fet que SI es presenti per primera vegada a les eleccions de la Seu perquè considera que "l'independentisme no és propietat de ningú" i per dur a terme canvis socials en la nova legislatura.

El candidat de Solidaritat vol que en els pressupostos "es prioritzi la gent que més pateix la crisi". Alhora, considera que l'independentisme "ha d'anar a barraca" i apostar per completar com més aviat millor el procés cap a un Estat propi.

Sobre aquest punt, Uriel Bertran ha advocat per un procés d'independència "unilateral, sense demanar permís a l'Estat espanyol". Bertran considera que en aquest objectiu les eleccions municipals són importants no només pel que fa al servei de proximitat sinó també perquè els ajuntaments prenguin part activa en aquest canvi.

SI també ha presentat aquest cap de setmana la seva candidatura a Ribera d'Urgellet, que encapçala Clara Bayona.

Mostrar formulari de contacte