Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Síndica Municipal de Greuges de la Seu d’Urgell fa arribar a l’alcalde les queixes rebudes per part de la ciutadania

La Síndica Municipal de Greuges de la Seu d’Urgell fa arribar a l’alcalde les queixes rebudes per part de la ciutadania

Anna Martí ha comunicat a Francesc Viaplana la preocupació que ha constatat en qüestions relacionades amb la bretxa digital en l’atenció bancària i l’increment de la tarifa de l'electricitat
Reunió entre Anna Martí i Francesc Viaplana (Foto: Ajuntament de la Seu)
25/01/2022 16:30

La Síndica Municipal de Greuges de la Seu d'Urgell, Anna Martí, ha fet arribar aquest dimarts a l'alcalde Francesc Viaplana les queixes rebudes el darrer mes per part de la ciutadania. En la reunió de treball mensual, a més del seguiment dels temes ordinaris, Martí i Viaplana han abordat les qüestions relacionades amb la bretxa digital en l'atenció bancària, arran l'augment de les denúncies d’usuaris, sobretot de gent gran i persones amb discapacitat.

Cal recordar que membres del Consell Municipal de la Gent Gran es van reunir amb les entitats bancàries per fer-los arribar la inquietud sobre aquesta problemàtica. En aquest sentit, Francesc Viaplana ha avançat que properament es reunirà amb personal de les oficines que hi ha a la Seu d’Urgell per saber si s’han implementat les mesures acordades en aquella reunió.

Un altre tema que ha explicat Anna Martí al batlle urgellenc són les queixes presentades per part del col·lectiu de la gent gran sobre l’increment de la tarifa elèctrica i la interpretació de la carta enviada per l’empresa local subministradora d’electricitat. Sobre aquest assumpte, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha assegurat que es reunirà amb la companyia per intentar que ofereixi informació més entenedora.

Finalment, en la reunió mensual, la síndica també ha fet saber l’augment de les queixes per part de veïns de la ciutat sobre l’increment de miccions de gossos que embruten els carrers de la Seu d’Urgell. Alhora, ha constatat la disminució de queixes per defecacions a la via pública, gràcies a les diverses campanyes de sensibilització realitzades per l’Ajuntament de la Seu per tal que els propietaris dels animals les recullin.

Memòria de l'any 2021

La Síndica Municipal de Greuges de la Seu d’Urgell presentarà properament davant del ple municipal la memòria de l’any 2021. Com cada any, en sessió plenària, Anna Martí donarà compte de les actuacions i gestions realitzades en el darrer any, que es recullen en un informe anual.

 

Mostrar formulari de contacte