Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sis centres escolars de l'Alt Urgell participaran a la II Trobada de Glosa Escolar

Sis centres escolars de l'Alt Urgell participaran a la II Trobada de Glosa Escolar

L'acte començarà a les 10.30 hores i es durà a terme al pati de la Biblioteca Sant Agustí. L'acompanyament musical anirà a càrrec de Pep Lizandra
II Trobada Glosa Escolar de l'Alt Urgell
06/06/2017 11:44

El pati de la Biblioteca Sant Agustí serà l'escenari aquest dimecres (10.30 h) de la II Trobada de Glosa Escolar, en què hi participaran sis centres educatius de l'Alt Urgell. L'acompanyament musical anirà a càrrec de Pep Lizandra, mentre que l'acte el presentarà Isidre Domenjó.

Els joves obriran la jornada amb una presentació glosada sobre les seves escoles i, tot seguit, duran a terme tres proves. En la primera, l'organització repartirà a cada parella dues paraules que rimen. A partir d'aquí, els participants aniran sortint al micro a glosar una quarteta elaborada amb els mots que els hagin tocat, sota la melodia 'Nyacres'.

La melodia 'Corrandes de Beget' serà la base de la següent prova, en què es repartirà un objecte diferent (i sorpresa) a cada parella d'alumnes perquè en faci una quarteta. Finalment, la tercera prova consistirà a repartir una notícia perquè la glosin, tenint de referència la melodia 'Perdiueta'. El comiat de l'acte (12.30 h) es farà amb el 'Garrotín' i una ballada de danses.

Participació de sis centres escolars

La II Trobada de Glosa Escolar l'organitza el Servei Educatiu de l'Alt Urgell-Cerdanya, en el marc del projecte Corrandescola, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i la Biblioteca Sant Agustí. Enguany hi prendran part l'Escola Miret i Sans d'Organyà, l'Escola Pau Claris de la Seu d'Urgell, l'Escola Rosa Campà de Montferrer, l'Escola Sant Climent de Coll de Nargó, l'Escola Sant Miquel de Peramola i l'Institut Aubenç d'Oliana.

Mostrar formulari de contacte