Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / SIS MIL GRÀCIES

SIS MIL GRÀCIES

La plana web de RàdioSeu compleix avui tres mesos de funcionament havent superat les 6.000 visites
RàdioSeu
08/08/2007 13:08

La plana web de RàdioSeu ja ha superat les 6.000 visites en el primer trimestre de funcionament. Avui dimecres es compleix tres mesos de la posada en marxa de la pàgina.

Fins a la data d’avui, el nou servei de l’emissora de la Seu d’Urgell ha rebut més de 6.200 entrades. Això suposa una mitjana de 68 visites diàries i més de 2.000 mensuals. De fet, aquesta és la xifra aproximada que s’ha registrat durant el mes de juny (2.075) i el juliol (2.182). En els primers dies d’agost ja s’ha superat les 500.

En poc temps, www.radioseu.cat s’ha consolidat com un referent per conèixer amb puntualitat la informació local.

El web permet seguir els informatius i la programació de RàdioSeu, no només a l’Alt Urgell sinó a qualsevol punt del Món. Així, la pàgina rep força connexions des d’Andorra, però també de països com Itàlia, Brasil, Polònia, Alemanya, Holanda, els Estats Units i Austràlia, entre d’altres.

El total de pàgines consultades dins del lloc web ja és de prop de 100.000. En aquest sentit, han tingut una molt bona rebuda seccions com la ràdio a la carta -on es pot recuperar alguns dels programes-, la presentació dels col.laboradors i els especials dedicats al catorzè aniversari de Dance Music, a les eleccions municipals, als ascensos del Cadí La Seu i el FC La Seu i a la Setmana de la Interculturalitat.

De mitjana, el dia de més visites és el dimecres, seguit dels dijous i els divendres. Les hores amb més activitat al web són entre les 5 i les 8 de la tarda i també entre les 12 i les 2 del migdia. Tot i això, el ritme es manté força constant durant totes les hores de programació pròpia, de les 9 del matí a les 10 de la nit.

Des de l’equip de RàdioSeu, agraïm l’excel.lent rebuda que ha tingut aquest nou mitjà. Seguirem treballant per millorar-lo. SIS MIL GRÀCIES!

Mostrar formulari de contacte