Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Sisena edició del projecte d'Aprenentatge i Servei a la Seu

Sisena edició del projecte d'Aprenentatge i Servei a la Seu

Alumnes voluntaris de La Salle i padrins es coneixeran aquest divendres per compartir experiències. L'activitat fomenta la relació intergeneracional, la solidaritat i el desenvolupament personal

Projecte d'Aprenentatge i Servei de La Salle
Projecte d'Aprenentatge i Servei de La Salle
27/04/2016 19:37

Aquest divendres, 47 alumnes voluntaris de 4t d’ESO del Col·legi La Salle La Seu i padrins de la Fundació Sant Hospital i de la Llar Sant Josep es coneixeran dins el Projecte d’Aprenentatge i Servei 'Tots som joves, tots som grans'. És la 6a edició d’aquest projecte que forma part del Pla Estratègic del centre educatiu urgellenc, en què hi col·laboren l’Ajuntament de la Seu, el Pla Educatiu d’Entorn, l’Oficina Jove i la Regidoria de Gent Gran.

El projecte va començar ara fa un mes amb una fase d’aprenentatge. Primer, els alumnes van rebre la visita de l’Eva March (FSH) i Mar Robert (Llar Sant Josep) i van conèixer de més a prop tots els serveis d’atenció que s’ofereixen als avis, l’equip que treballa amb ells i les activitats que es fan. Tot seguit van visitar l’Oficina Jove i van conèixer totes les iniciatives que es tiren endavant des de l’OJAU i des del Pla Educatiu d’Entorn. Finalment, van visitar el Consorci d’Atenció a les Persones de l’Alt Urgell on van ser rebuts per la Coordinadora del Consorci, Dolors Farràs, la regidora de Gent Gran, Montse Bonet, i la tècnica de Gent Gran, Montse Eroles.

Divendres, doncs, s’inicia la fase de servei amb un objectiu clar: treballar el compromís amb les causes solidàries i el desenvolupament cívic, ètic, personal i social dels nois i noies del nostre centre sense oblidar el treball en xarxa amb altres institucions i entitats.

Mostrar formulari de contacte