Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'obre el període d'inscripció a l'EOI de la Seu

S'obre el període d'inscripció a l'EOI de la Seu

El termini finalitza el dia 3 de setembre Les matriculacions estan previstes del 5 al 9 de setembre
Institut Joan Brudieu
26/08/2008 18:38

L’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell obre aquest dimecres el període de preinscripció per al curs escolar 2008-2009. El tràmit administratiu es podrà fer de forma telemàtica entre el 27 d’agost i el 3 de setembre o de forma presencial el 2 i 3 de setembre. La gestió és obligatòria si s’accedeix per primera vegada a una EOI en modalitat presencial, per canviar d’EOI, o bé per als alumnes oficials de la llengua objecte de preinscripció en cursos anteriors al 2007-2008.

Les matriculacions estan previstes del 5 al 9 del mes que ve. Les proves d’anivellament estan programades pel dia 5 a les deu del matí i el dia 8 de setembre a les 5 de la tarda. El dia 12 de setembre a les 16 hores es podrà consultar el resultat de l’adjudicació de places, que es farà mitjançant sorteig.

L'Escola Oficial d'Idiomes de La Seu d'Urgell va ser creada el curs 2003-2004 pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.
Actualment s'hi imparteix estudis d'alemany, anglès i francès. Les classes són de dues hores en dies alterns: els dilluns i dimecres o els dimarts i dijous. Els horaris estan repartits de 17:30 a 19:30 i de 19:30 a 21:30, amb una pausa de 20 minuts. Els alumnes es poden matricular en règim oficial presencial i com a lliures (només per al Certificat de Cicle Elemental).

Requisits d'accés

Els requisits d’accés a l’Escola Oficial d’Idiomes de la Seu d’Urgell són els de tenir 16 anys complerts el dia 31 de desembre d’aquest any o bé 14 anys complerts per seguir els ensenyaments d’un idioma diferent del cursat com a primera llengua estrangera en l’Educació Secundària Obligatòria. Per accedir a 2n, 3r, 4t o 5è curs cal fer la preinscripció i omplir un test de nivell. En el moment de fer la preinscripció es fa la inscripció a la prova. No han de fer el test de nivell les persones que tinguin titulació convalidada.

El dia 4 de setembre a partir de les 16 hores, es podrà consultar l’assignació per fer el test. El dia i l’hora es consultarà al web de l’EOI urgellenca. La publicació dels resultats i l’adjudicació de places de matrícula es faran simultàniament.

Mostrar formulari de contacte