Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'obre el termini per presentar propostes als Pressupostos Participatius de la Seu

S'obre el termini per presentar propostes als Pressupostos Participatius de la Seu

Fins al 28 de febrer es pot fer el tràmit per a la partida de 100.000 euros, que els veïns decidiran a què es dedica El nou procés s'ha presentat amb un acte informatiu a la Sala de la Immaculada
Pressupostos Participatius - Presentació
18/02/2015 10:44

Des d'aquest dimecres, i fins al 28 de febrer, tots els urgellencs i urgellenques que ho desitgin poden presentar les seves propostes per a una partida de 100.000 euros dels pressupostos municipals de la Seu. El nou procés participatiu s'ha presentat aquest dimarts a la Sala de la Immaculada.

El disseny del procediment l'ha elaborat l'empresa CERES, especialitzada en plans participatius municipals. La seva responsable, Coia Poblet, va explicar les passes que se seguiran. Poblet va aconsellar als veïns que presentin propostes factibles i adaptades al pressupost plantejat.

En la presentació, l'experta també va incidir en la necessitat que es plantegi projectes pensats per al bé comú en comptes de demandes que només responguin a un interès particular.

De fet, en la reunió alguns veïns ja van exposar les propostes que volen presentar, i que fan referència concretament a l'àmbit de la via pública. L'alcalde de la Seu, Albert Batalla, valora positivament aquest fet i anima la població a presentar les seves idees durant aquests dies.

Tanmateix, Batalla recomana als qui vulguin presentar propostes que llegeixin prèviament les condicions que han de reunir, que a grans trets se centren en el pressupost disponible, les competències que té l'Ajuntament i la utilitat per a la ciutat.

A la reunió també hi van ser presents representants de diferents partits i col·lectius de la ciutat. Tota la informació es pot trobar al web www.laseu.cat, com també a les oficines municipals i als perfils del consistori a Facebook i Twitter. L'empresa que ha dissenyat el procés ha treballat anteriorment en l'elaboració plans semblants, en municipis com ara Alacant, Sitges i Ascó, com també en el Pacte per la Immigració de Catalunya i el Congrés de la Gent Gran.

Mostrar formulari de contacte