Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'obre la convocatòria per participar a la XXII Mostra d'Art d'Andorra

S'obre la convocatòria per participar a la XXII Mostra d'Art d'Andorra

12/09/2011 17:38

Del 14 d’octubre i fins al 25 de novembre tindrà lloc la XXII edició de la mostra d’Art d’Andorra a la Sala d’Exposicions del Govern. En aquest sentit, fins al 7 d’octubre, els artistes que hi vulguin participar poden presentar les seves obres a la Sala d’exposicions del Govern, segons ha informat l’Àrea d’Acció Cultural del Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística.

El projecte de la Mostra d’Art, que es va iniciar l’any 1984, ha esdevingut un referent dins l’àmbit de les arts plàstiques del país veí i s’ha constituït  com la manifestació artística més antiga del Principat. En els seus inicis el projecte va gaudir del suport d'artistes com Josep Viladomat, Sergi Mas, Jordi Borràs Duarte, Joan Burgués, Francesc Galobardes, Francesc Genovés, Modest Guillamet, Carme Mas, Carme Massana, Prudenci Miró, Jacint Saumell, Rolf Osterloh, Agustí Ríos o J.M. Frases.

Posteriorment, la Mostra d’Art d’Andorra ha vist passar per l’espai de la Sala d’exposicions del Govern altres generacions d’artistes "que encara lluiten en aquest difícil diàleg entre l’home i l’art, un diàleg en què hi intervenen la imaginació, el coneixement, l’habilitat i la destresa, la intuïció, els procediments, la sensibilitat i, per sobre de tot, la manera de sintetitzar aquestes particularitats per plasmar-les sobre una superfície plana o tridimensional".

Qui vulgui participar en la mostra només ha de presentar la seva creació, signada i degudament muntada i emmarcada (si escau), a la Sala d’exposicions de les 10.00 a les 13.00 hores, o de les 16.00 a les 20.00 hores, excepte els diumenges a la tarda, els dilluns tot el dia i dimarts pel matí. Les obres presentades han de dur al dors una indicació clara amb el nom i els dos cognoms, l’edat, l’adreça de l’artista, el telèfon, l’adreça de correu electrònic, el títol de l’obra, les mides, la tècnica amb què s’ha realitzat i el seu valor econòmic.

El Ministeri de Cultura es fa càrrec de la conservació i la vigilància de les obres rebudes, motiu pel qual s’asseguraran totes les peces. Un cop finalitzada la Mostra, els autors podran recollir les obres a la Sala d’exposicions.

L’objectiu de l’Àrea d’Acció Cultural és continuar mostrant "la força creativa de totes aquelles persones que han descobert en l’art una de les emocions més gratificants en què es pot expressar l’esser humà".

Mostrar formulari de contacte