Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'obren les inscripcions pel Casal d'Estiu municipal de la Seu

S'obren les inscripcions pel Casal d'Estiu municipal de la Seu

Es poden fer fins el 12 de juny a la nova Oficina d'Atenció al Ciutadà, a l'Ajuntament
Casals d'Estiu
30/05/2007 11:08

La Regidoria de Joventut i Infància de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell ha obert aquest matí el període d’inscripcions del Casal Municipal d’Estiu que s’allargarà fins el pròxim 12 de juny, de nou del matí a les dues del migdia, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.

El Casal Municipal d’Estiu de La Seu d’Urgell està dirigit a infants i joves de 3 a 12 anys, dividits en tres grups (petits, mitjans i grans) i es desenvoluparà bàsicament a l’Escola Municipal d’Arts, situada a l’edifici de Les Monges, ja que el col·legi Pau Claris, espai on tradicionalment té lloc aquest casal, es troba en obres d’ampliació dels seus equipaments.

El Casal ofereix les seves activitats de lleure durant els mesos de juliol, agost i la primera setmana del mes de setembre. Funciona per torns quinzenals com per mesos sencers. Concretament, el casal s’organitza en cinc torns diferents: pel que fa al mes de juliol les quinzenes van dels dies 2 al 13 i dels dies 16 al 31; pel que fa al mes d’agost, les quinzenes es reparteixen de l’1 al 14 i del 16 al 31, mentre que al mes de setembre és del 3 al 10.

Per inscriure’s al Casal Municipal d’Estiu cal emplenar una sol·licitud que es facilita des de la mateixa Oficina d’Atenció Ciutadana, així com aportar una fotocòpia del carnet del Servei català de la Salut del nen o la nena que s’inscriu, així com una fotocòpia del full de vacunacions i una fotografia de carnet. Pel cas de les famílies nombroses també cal afegir una fotocòpia del carnet que ho acredita.

L’horari que ofereix és de nou del matí a dues del migdia, amb la possibilitat d’optar pel servei de menjador, que llavors és fins a les tres de la tarda. Tots tres grups de nens i nenes del casal van a la piscina municipal dues vegades per setmana, mentre que un altre dia realitzen una excursió i els altres dos realitzen diversos tallers. Els més grans també van d’acampada i practiquen piragüisme al Parc Olímpic del Segre.

Mostrar formulari de contacte