Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'obren les inscripcions per a l'Espai Casetes de la Festa Major, que albergarà un màxim de 100 caravanes

S'obren les inscripcions per a l'Espai Casetes de la Festa Major, que albergarà un màxim de 100 caravanes

Enguany s'amplia la capacitat després que s'ha redefinit la seguretat i l'organització del recinte. Les colles interessades podran fer la sol·licitud al web de l'Ajuntament de la Seu des d'aquest dimarts i fins al 15 de juny

Inscripcions per a l'Espai Casetes de Festa Major de la Seu
Inscripcions per a l'Espai Casetes de Festa Major de la Seu
03/06/2024 18:00

Aquest dimarts 4 de juny s’obren les inscripcions en línia per a poder tenir una caravana a l’Espai Casetes de la Festa Major de la Seu d’Urgell. El tràmit es podrà fer fins dissabte 15 de juny. Cada colla que hi estigui interessada haurà d’omplir el formulari d’inscripció amb model normalitzat i a través de la instància amb registre d’entrada, que es podrà trobar al web municipal www.laseu.cat. També es podran fer a través del codi QR que hi ha al cartell anunciador, que aquests dies es penjarà a diversos espais públics de la Seu. 

L'Ajuntament de la Seu ha animat a fer la gestió tenint en compte que enguany l'Espai Casetes disposarà de capacitat per albergar fins un màxim de 100 caravanes, una xifra superior a la de l'any passat, quan n'hi havia 80, i als anys anteriors. El consistori ha avançat que aquest nou nombre és el previst tant per aquest 2024 com per a les següents festes majors. 

La regidora de Festes de l’Ajuntament urgellenc, Christina Moreno, ha explicat que enguany han planificat el recinte des de dues premisses. "La primera, la seguretat", perquè "la Festa Major de la Seu ha de ser un projecte responsable que vetlli per tots el seus espais i les persones que en gaudeixen". Per això, hi haurà una nova organització de la zona i això, assenyala, és el que permetrà que hi hagi més caravanes. Moreno assegura que "tècnics i tècniques municipals i cossos de seguretat han fet una gran feina per donar forma a la idea inicial i permetre que es faci real".

La segona premissa és "esdevenir permeables a les dinàmiques de la ciutat", indica Moreno. En aquest cas, volen "estar al costat de totes les colles que any rere any fan seu un espai de la Seu, dinamitzant-lo i gaudint de forma cívica la seva Festa Major”.

Creació de la junta de caravanes

D’altra banda, tal i com disposen les bases sobre les condicions d’inscripció de les caravanes, la Coordinadora de Casetes ha decidit crear una junta de caravanes, formada per representants voluntaris de 15 caravanes, que es faran càrrec d’organitzar totes les tasques que comporta aquest espai. A canvi, aquesta quinzena de colles disposaran d'assignació directa de plaça.

Pel que fa al sorteig de plaça per a la resta de grups sol·licitants, es farà en sessió pública el dia 28 de juny, a les set de la tarda, al Centre Cívic L’Escorxador.

Mostrar formulari de contacte