Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / S'obren les inscripcions per participar a la desena edició de l'obra de teatre 'Cercamón'

S'obren les inscripcions per participar a la desena edició de l'obra de teatre 'Cercamón'

L'obra es representarà a Vilamitjana del Cantó (Montferrer i Castellbò) els dies 17 i 18 d'agost.

Cercamón
Cercamón
30/05/2007 17:52

Des d'aquest dimecres i fins al pròxim 15 de juny és oberta la inscripció per participar a 'Cercamón', l'espectacle medieval basat en la novel·la del mateix títol de Lluís Racionero que es representarà a Vilamitjana els dies 17 i 18 d'agost.

Des de l'any 1997, quan es va estrenar l'obra, més de cent persones hi han participat com a actors, a més de músics, cantants i tècnics. L'únic requisit per formar part del repartiment de l'espectacle és ser més gran de 16 anys. No cal tenir experiència pròpia com a actor, però sí estar predisposat a formar part d'un equip humà i seguir disciplinadament el pla de treball establert. Els assajos s'iniciaran el dia 18 de juny i tindran lloc dos dies a la setmana, de nou a onze de la nit.

Com en les deu edicions precedents, la direcció de Cercamón anirà a càrrec de Jordi Llop. L'espectacle mantindrà enguany la versió tragicòmica que es va posar sobre l'escenari l'estiu passat, una fórmula arriscada que, tanmateix, va obtenir l'aprovació del públic i la satisfacció tant del director com del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, productor del muntatge.

Tot i així, hi haurà algunes modificacions, de manera que es continuarà amb la tradició de no fer mai cap 'Cercamón' igual. Amb els canvis previstos es pretén accentuar la reinterpretació més lliure del text original i, alhora, millorar la plasticitat de l'espectacle.

Una altra de les novetats destacades serà un espectacle previ que presentaran els mateixos actors de 'Cercamón'. Així, a les vuit i a dos quarts de nou del vespre es faran dues visites animades al carrer Clos de Vilamitjana, un singular exemple de fortificació rural pirinenca.

La visita estarà conduïda per una actriu i, al llarg del recorregut, diversos personatges aniran apareixent pels llocs més inversemblants. A les nou del vespre, un cop acabades les visites i abans no s'iniciï la representació de 'Cercamón', el públic podrà fer un mos a l'Abeurador de Vilamitjana.

Mostrar formulari de contacte